Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Don’t Know How She Does It

I Don’t Know How She Does It

28/02/2014 | Flixfilm

Se I Don’t Know How She Does It på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, History, Music
Instruktør: Carlos Saura
Skuespillere: Tobias Moretti, Eulàlia Ramon, Sergi Roca, Anna Saura Ramón
Spilletid: 127 min
Land: Italy, Spain, France
Sprog: Italian, German
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Denne hyggelige komedie handler om Kate Reddy, der er en succesfuld chef, kone og mor, som har svært ved at finde en balance mellem sit personlige og professionelle liv.


Se I Don’t Know How She Does It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Don’t Know How She Does It havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Don’t Know How She Does It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Don’t Know How She Does It herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Don’t Know How She Does It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Don’t Know How She Does It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar