Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Don’t Know How She Does It

I Don’t Know How She Does It

28/02/2014 | Ingen kommentarer

Se I Don’t Know How She Does It på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, History, Music
Instruktør: Carlos Saura
Skuespillere: Tobias Moretti, Eulàlia Ramon, Sergi Roca, Anna Saura Ramón
Spilletid: 127 min
Land: Italy, Spain, France
Sprog: Italian, German
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Denne hyggelige komedie handler om Kate Reddy, der er en succesfuld chef, kone og mor, som har svært ved at finde en balance mellem sit personlige og professionelle liv.


Se I Don’t Know How She Does It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Don’t Know How She Does It havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Don’t Know How She Does It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Don’t Know How She Does It herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Don’t Know How She Does It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Don’t Know How She Does It stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar