Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Dream of Wires

I Dream of Wires

20/09/2015 | Flixfilm

Se I Dream of Wires på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, History, Music
Instruktør: Robert Fantinatto
Skuespillere: Patti Schmidt, Joel Chadabe, John Mills-Cockell, Morton Subotnick
Spilletid: 102 min
Land: Canada, UK, USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Følg synthesizerens storhed, fald og genfødsel, og se, hvordan den har ændret musikken fra 60'ernes sange over 80'ernes elektropop til nutidens electronica.


Se I Dream of Wires på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Dream of Wires havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Dream of Wires ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I Dream of Wires:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Dream of Wires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Dream of Wires stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar