Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Dream of Wires

I Dream of Wires

20/09/2015 | Flixfilm

Se I Dream of Wires på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, History, Music
Instruktion: Robert Fantinatto
Skuespillere: Patti Schmidt, Joel Chadabe, John Mills-Cockell
Spilletid: 102 min
Land: Canada, United Kingdom, United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Følg synthesizerens storhed, fald og genfødsel, og se, hvordan den har ændret musikken fra 60'ernes sange over 80'ernes elektropop til nutidens electronica.

I Dream of Wires havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se I Dream of Wires på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Dream of Wires ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Dream of Wires stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Dream of Wires, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Dream of Wires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar