Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I et speil i en gåte

I et speil i en gåte

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se I et speil i en gåte på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: 13-årige Cecilie er syg og får besøg af Ariel, der hævder at være en engel. De indgår en pagt om et hemmeligt liv. Baseret på en roman af Jostein Gaarder.


Se I et speil i en gåte på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I et speil i en gåte havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I et speil i en gåte ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I et speil i en gåte herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I et speil i en gåte er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I et speil i en gåte stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar