Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Figli Di Nessuno

I Figli Di Nessuno

31/03/2021 | Flixfilm

Se I Figli Di Nessuno på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ejeren af et stenbrud har en affære med en ansats datter. Det bliver starten på en række store fupnumre med langtrækkende konsekvenser.

I Figli Di Nessuno havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se I Figli Di Nessuno på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Figli Di Nessuno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Figli Di Nessuno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Figli Di Nessuno, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Figli Di Nessuno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar