Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Hear Your Voice

I Hear Your Voice

29/09/2019 | Ingen kommentarer

Se I Hear Your Voice på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bo-young Lee, Jong-Suk Lee, Sang-Hyun Yoon, Da-hee Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: En beskikket forsvarer forsøger at åbne retfærdighedens blinde øje med hjælp fra en synsk gymnasieelev. Hun var vidne til mordet på hans far for længe siden.


Se I Hear Your Voice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Hear Your Voice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Hear Your Voice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Hear Your Voice herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Hear Your Voice er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Hear Your Voice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar