Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Hear Your Voice

I Hear Your Voice

29/09/2019 | Flixfilm

Se I Hear Your Voice på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lee Bo-young, Lee Jong-Suk, Yoon Sang-Hyun, Lee Da-hee
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En beskikket forsvarer forsøger at åbne retfærdighedens blinde øje med hjælp fra en synsk gymnasieelev. Hun var vidne til mordet på hans far for længe siden.

I Hear Your Voice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se I Hear Your Voice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Hear Your Voice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Hear Your Voice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Hear Your Voice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Hear Your Voice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar