Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Hear Your Voice

I Hear Your Voice

29/09/2019 | Flixfilm

Se I Hear Your Voice på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bo-young Lee, Jong-Suk Lee, Sang-Hyun Yoon, Da-hee Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: En beskikket forsvarer forsøger at åbne retfærdighedens blinde øje med hjælp fra en synsk gymnasieelev. Hun var vidne til mordet på hans far for længe siden.


Se I Hear Your Voice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Hear Your Voice (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Hear Your Voice (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Hear Your Voice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Hear Your Voice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Hear Your Voice (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar