Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Heart Arlo

I Heart Arlo

27/08/2021 | Flixfilm

I Heart Arlo på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael J. Woodard, Mary Lambert, Brett Gelman
Spilletid: 11 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Det er en helt ny verden for Arlo og hans unikke venner, da de sætter sig for at restaurere et forfaldent kvarter i New York og gøre det til deres eget.

I Heart Arlo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Heart Arlo på YouTube.Se I Heart Arlo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Heart Arlo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Heart Arlo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Heart Arlo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Heart Arlo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar