Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Just Killed My Dad

I Just Killed My Dad

09/08/2022 | Flixfilm

I Just Killed My Dad på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Teresa Thompson, Dana Cummings, Jarrett Ambeau
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Anthony Templet skød sin far og benægtede det aldrig. Men årsagen er kompleks og trækker tråde langt ud over en enkelt familie.

I Just Killed My Dad (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Just Killed My Dad på YouTube.Se I Just Killed My Dad på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Just Killed My Dad (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Just Killed My Dad (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Just Killed My Dad, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Just Killed My Dad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar