Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Kill Giants

I Kill Giants

01/12/2018 | Flixfilm

Se I Kill Giants på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Thriller
Instruktør: Anders Walter
Skuespillere: Madison Wolfe, Zoe Saldana, Imogen Poots, Sydney Wade
Spilletid: 106 min
Land: Belgium, UK, USA, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En ensom skoleelev bliver mobbet og ses mest af alt som en taber. Men hun bærer på en mørk hemmelighed – om natten besejrer hun kæmper i skoven.


Se I Kill Giants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Kill Giants havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Kill Giants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Kill Giants herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Kill Giants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Kill Giants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar