Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Kina Spiser De Hunde

I Kina Spiser De Hunde

27/06/2019 | Flixfilm

Se I Kina Spiser De Hunde på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Få timer efter at bankmanden Arvid slår en røver omkuld med sin squashketsjer, appellerer røverens kone til Arvid med en trist historie.


Se I Kina Spiser De Hunde på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Kina Spiser De Hunde havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Kina Spiser De Hunde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Kina Spiser De Hunde herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Kina Spiser De Hunde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Kina Spiser De Hunde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar