Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Know What You Did Last Summer

I Know What You Did Last Summer

01/11/2022 | Flixfilm

I Know What You Did Last Summer på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Jim Gillespie
Skuespillere: Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Anne Heche
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Forfulgt af en tragisk ulykke, som de forsøgte at dække over, genforenes fire teenagevenner igen et år senere, da en morder begynder at forfølge dem.Se I Know What You Did Last Summer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

I Know What You Did Last Summer havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Know What You Did Last Summer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om I Know What You Did Last Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Know What You Did Last Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Know What You Did Last Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Know What You Did Last Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar