Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Know Who Killed Me

I Know Who Killed Me

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se I Know Who Killed Me på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Chris Sivertson
Skuespillere: Bonnie Aarons, Lindsay Lohan, Michael Adler, Julia Ormond
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Resumé: Efter Aubrey Fleming er flygtet fra en seriemorder, kan hun ikke slippe tanken om, at hun ikke længere er Aubrey, men snarere sin egen dobbeltgænger.


Se I Know Who Killed Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Know Who Killed Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Know Who Killed Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Know Who Killed Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Know Who Killed Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Know Who Killed Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar