Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Know Who Killed Me

I Know Who Killed Me

15/04/2016 | Flixfilm

Se I Know Who Killed Me på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Chris Sivertson
Skuespillere: Bonnie Aarons, Lindsay Lohan, Michael Adler, Julia Ormond
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Efter Aubrey Fleming er flygtet fra en seriemorder, kan hun ikke slippe tanken om, at hun ikke længere er Aubrey, men snarere sin egen dobbeltgænger.


Se I Know Who Killed Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Know Who Killed Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Know Who Killed Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Know Who Killed Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Know Who Killed Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Know Who Killed Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar