Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Live in Grosvenor Square

I Live in Grosvenor Square

02/11/2022 | Flixfilm

I Live in Grosvenor Square på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter være blevet såret i kamp i England under 2. verdenskrig forelsker en amerikansk sergent sig i en hertugs uopnåelige datter i dette britiske drama fra 1945.

I Live in Grosvenor Square havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Live in Grosvenor Square på YouTube.Se I Live in Grosvenor Square på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Live in Grosvenor Square ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Live in Grosvenor Square stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Live in Grosvenor Square, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Live in Grosvenor Square er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar