Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I livets slutskede

I livets slutskede

10/07/2022 | Flixfilm

I livets slutskede på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et hospice åbner dørene for omverdenen i denne intime dokumentar, der afslører øjeblikke af glæde og ømhed mellem personale, beboere og pårørende.

I livets slutskede havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I livets slutskede på YouTube.Se I livets slutskede på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I livets slutskede ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I livets slutskede stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I livets slutskede, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I livets slutskede er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar