Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Lost Albert

I Lost Albert

24/04/2023 | Flixfilm

I Lost Albert på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Didier Van Cauwelaert
Skuespillere: Stéphane Plaza, Julie Ferrier, Josiane Balasko
Spilletid: 100 min
Land: France, Belgium
Sprog: French, German
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Et succesrigt medie, der kan få adgang til Albert Einsteins sind, vakler på fallittens rand, da videnskabsmandens ånd finder et nyt hjem i en forvirret tjener.Se I Lost Albert på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

I Lost Albert havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Lost Albert på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om I Lost Albert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Lost Albert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Lost Albert, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Lost Albert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar