Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Lost My Body

I Lost My Body

29/11/2019 | Flixfilm

I Lost My Body på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Drama, Fantasy
Instruktion: Jérémy Clapin
Skuespillere: Hakim Faris, Victoire Du Bois, Patrick d'Assumçao
Spilletid: 81 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Romantik, mystik og eventyr væves sammen, da en ung mand forelsker sig, og en afskåret hånd leder efter sin ejer i Paris i denne fascinerende animationsfilm.

I Lost My Body (Jeg har mistet min krop) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Lost My Body på YouTube.Se I Lost My Body på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Lost My Body (Jeg har mistet min krop) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Lost My Body stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Lost My Body, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Lost My Body (Jeg har mistet min krop) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar