Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Lost My Body

I Lost My Body

29/11/2019 | Flixfilm

Se I Lost My Body på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Jérémy Clapin
Skuespillere: Hakim Faris, Victoire Du Bois, Patrick d'Assumçao, Alfonso Arfi
Spilletid: 81 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Romantik, mystik og eventyr væves sammen, da en ung mand forelsker sig, og en afskåret hånd leder efter sin ejer i Paris i denne fascinerende animationsfilm.Se I Lost My Body på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Lost My Body (Jeg har mistet min krop) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Lost My Body (Jeg har mistet min krop) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I Lost My Body:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Lost My Body (Jeg har mistet min krop) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Lost My Body stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar