Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Love Venice

I Love Venice

29/08/2022 | Flixfilm

I Love Venice på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Helena Muskens, Quirine Racké
Skuespillere: Angela Rosa Greco, Rita Greco
Spilletid: 71 min
Land: Netherlands
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne dokumentar udforsker de skiftende tider i Venedig, hvor indbyggerne flytter væk i massevis, mens 30 millioner turister kommer på besøg hvert år.

I Love Venice havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Love Venice på YouTube.Se I Love Venice på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Love Venice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Love Venice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Love Venice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Love Venice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar