Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Love You, Beth Cooper

I Love You, Beth Cooper

08/06/2016 | Flixfilm

Se I Love You, Beth Cooper på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Chris Columbus
Skuespillere: Hayden Panettiere, Paul Rust, Jack Carpenter, Lauren London
Spilletid: 102 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Den belæste Denis bruger sin dimissionstale til at udtrykke sin beundring for den lokale skønhed Beth, der reagerer ved at dukke op ved hans hoveddør.


Se I Love You, Beth Cooper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Love You, Beth Cooper havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Love You, Beth Cooper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Love You, Beth Cooper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Love You, Beth Cooper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Love You, Beth Cooper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar