Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Love You, Beth Cooper

I Love You, Beth Cooper

08/06/2016 | Ingen kommentarer

Se I Love You, Beth Cooper på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Chris Columbus
Skuespillere: Hayden Panettiere, Paul Rust, Jack Carpenter, Lauren London
Spilletid: 102 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Den belæste Denis bruger sin dimissionstale til at udtrykke sin beundring for den lokale skønhed Beth, der reagerer ved at dukke op ved hans hoveddør.


Se I Love You, Beth Cooper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Love You, Beth Cooper havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Love You, Beth Cooper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Love You, Beth Cooper herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Love You, Beth Cooper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Love You, Beth Cooper stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar