Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Love You, Stupid

I Love You, Stupid

15/05/2020 | Flixfilm

Se I Love You, Stupid på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter Marcos bliver droppet af sin kæreste, forsøger han at genopfinde sig selv som en moderne mand med hjælp fra en barndomsveninde og en guru på internettet.


Se I Love You, Stupid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Love You, Stupid (Jeg elsker dig, fjols) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Love You, Stupid (Jeg elsker dig, fjols) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I Love You, Stupid:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Love You, Stupid (Jeg elsker dig, fjols) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Love You, Stupid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar