Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Love You

I Love You

01/10/2019 | Ingen kommentarer

Se I Love You på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Doug Archibald
Skuespillere: Lucas Neff, Artemis Pebdani, Angela Trimbur, Kristin Archibald
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Resumé: Marianne er træt af sit lidenskabsløse ægteskab og vil separeres fra sin mand Gustav, der som reaktion beslutter sig for at tage sin egen store chance.


Se I Love You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Love You herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar