Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Love You

I Love You

01/10/2019 | Flixfilm

I Love You på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Johan Brisinger
Skuespillere: Anton Forsdik, Björn Kjellman, Christine Meltzer
Spilletid: 98 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Marianne er træt af sit lidenskabsløse ægteskab og vil separeres fra sin mand Gustav, der som reaktion beslutter sig for at tage sin egen store chance.Se I Love You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

I Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Love You på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om I Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Love You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar