Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Love You

I Love You

01/10/2019 | Flixfilm

Se I Love You på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Johan Brisinger
Skuespillere: Anton Forsdik, Björn Kjellman, Christine Meltzer, Rodolfo Corsato
Spilletid: 98 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Marianne er træt af sit lidenskabsløse ægteskab og vil separeres fra sin mand Gustav, der som reaktion beslutter sig for at tage sin egen store chance.


Se I Love You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Love You herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Love You (Jeg elsker dig - en skilsmissekomedie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Love You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar