Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Miss You

I Miss You

20/12/2014 | Flixfilm

I Miss You på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Short, Drama, Romance
Instruktion: Nick L'Barrow, Anton Sheptooha
Skuespillere: Alex Fitzalan, Steph Howe, Afreen Khan
Spilletid: 7 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: De enæggede tvillinger Cilla og Tina nærmer sig deres 15-års fødselsdag, da Cilla bliver dræbt i en tragisk ulykke, som også involverer hendes ven.

I Miss You havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Miss You på YouTube.Se I Miss You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Miss You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Miss You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Miss You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Miss You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar