Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Miss You

I Miss You

20/12/2014 | Flixfilm

Se I Miss You på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Fabián Hofman
Skuespillere: Fermín Volcoff, Martin Slipak, Luis Ziembrowski, Susana Pampín
Spilletid: 96 min
Land: Argentina, Mexico, Uruguay
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: De enæggede tvillinger Cilla og Tina nærmer sig deres 15-års fødselsdag, da Cilla bliver dræbt i en tragisk ulykke, som også involverer hendes ven.


Se I Miss You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Miss You havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Miss You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Miss You herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Miss You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Miss You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar