Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Need Romance

I Need Romance

12/08/2021 | Flixfilm

I Need Romance på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jeong-hoon Kim, Yeo-jin Choi, Tae-hee Heo
Spilletid: 45 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En arbejdsnarkoman, der har mistet al interesse for romantik, møder en gammel flamme og talentfuld musiker, som er fast besluttet på at genskabe hendes tro på kærlighed.

I Need Romance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Need Romance på YouTube.Se I Need Romance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Need Romance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Need Romance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Need Romance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Need Romance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar