Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Nostri Figli

I Nostri Figli

29/04/2021 | Flixfilm

Se I Nostri Figli på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Andrea Porporati
Skuespillere: Vanessa Incontrada, Giorgio Pasotti, Lorenzo Acquaviva, Monica Dugo
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter hans kusine bliver myrdet, beslutter en mand og hans kone at tage sig af den døde kvindes børn og hjælpe dem gennem tragedien. Baseret på en sand historie.

I Nostri Figli havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se I Nostri Figli på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Nostri Figli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Nostri Figli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Nostri Figli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Nostri Figli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar