Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Now Pronounce You Chuck and Larry

I Now Pronounce You Chuck and Larry

14/02/2020 | Flixfilm

Se I Now Pronounce You Chuck and Larry på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da enkemanden Larry beder Chuck om at optræde som sin homoseksuelle elsker, så han kan få tilskud til børnene, går hans loyale kammerat med til det.


Se I Now Pronounce You Chuck and Larry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Now Pronounce You Chuck and Larry havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Now Pronounce You Chuck and Larry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Now Pronounce You Chuck and Larry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Now Pronounce You Chuck and Larry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Now Pronounce You Chuck and Larry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar