Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Now Pronounce You Chuck and Larry

I Now Pronounce You Chuck and Larry

14/02/2020 | Ingen kommentarer

Se I Now Pronounce You Chuck and Larry på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da enkemanden Larry beder Chuck om at optræde som sin homoseksuelle elsker, så han kan få tilskud til børnene, går hans loyale kammerat med til det.


Se I Now Pronounce You Chuck and Larry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Now Pronounce You Chuck and Larry havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om I Now Pronounce You Chuck and Larry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Now Pronounce You Chuck and Larry herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Now Pronounce You Chuck and Larry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Now Pronounce You Chuck and Larry stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar