Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Own Australia’s Best Home

I Own Australia’s Best Home

14/06/2018 | Flixfilm

Se I Own Australia’s Best Home på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To designere og en arkitekt bor hver uge i tre forskellige hjem. Derefter skal publikum vælge, hvilket hus der skal i finalen om at blive Australiens bedste hjem.

I Own Australia’s Best Home (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se I Own Australia’s Best Home på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Own Australia’s Best Home (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Own Australia’s Best Home (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Own Australia’s Best Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Own Australia’s Best Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar