Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

I, Robot

01/12/2017 | Flixfilm

Se I, Robot på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Alex Proyas
Skuespillere: Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk, James Cromwell
Spilletid: 115 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den teknologiforskrækkede betjent Del Spooner efterforsker mordet på en videnskabsmand i Chicago i midten af det 21. århundrede.


Se I, Robot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI, Robot havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I, Robot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I, Robot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I, Robot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I, Robot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar