Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Saw the Sun

I Saw the Sun

10/03/2017 | Flixfilm

Se I Saw the Sun på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Mahsun Kirmizigül, Irmak Sueri
Skuespillere: Mahsun Kirmizigül, Demet Evgar, Murat Ünalmis, Cemal Toktas
Spilletid: 120 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, Norwegian, Kurdish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En 25 år lang krig tvinger medlemmer af en kurdisk familie til at forlade deres forfædres landsby i det sydøstlige Tyrkiet og flytte til det travle og moderne Istanbul.


Se I Saw the Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Saw the Sun havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Saw the Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Saw the Sun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Saw the Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Saw the Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar