Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Saw the Sun

I Saw the Sun

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se I Saw the Sun på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Mahsun Kirmizigül, Irmak Sueri
Skuespillere: Mahsun Kirmizigül, Demet Evgar, Murat Ünalmis, Cemal Toktas
Spilletid: 120 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, Norwegian, Kurdish
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En 25 år lang krig tvinger medlemmer af en kurdisk familie til at forlade deres forfædres landsby i det sydøstlige Tyrkiet og flytte til det travle og moderne Istanbul.


Se I Saw the Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Saw the Sun havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Saw the Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Saw the Sun herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Saw the Sun er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Saw the Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar