Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Spit on Your Grave

I Spit on Your Grave

01/10/2016 | Ingen kommentarer

Se I Spit on Your Grave på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Steven R. Monroe
Skuespillere: Sarah Butler, Jeff Branson, Andrew Howard, Daniel Franzese
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: I denne gysergenindspilning får den unge forfatter Jennifer sit liv ødelagt af en ond voldtægt. Nu står de ansvarlige over for en ulidelig skæbne.


Se I Spit on Your Grave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Spit on Your Grave havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Spit on Your Grave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Spit on Your Grave herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Spit on Your Grave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Spit on Your Grave stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar