Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Spit on Your Grave

I Spit on Your Grave

01/10/2016 | Flixfilm

Se I Spit on Your Grave på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Steven R. Monroe
Skuespillere: Sarah Butler, Jeff Branson, Andrew Howard, Daniel Franzese
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: I denne gysergenindspilning får den unge forfatter Jennifer sit liv ødelagt af en ond voldtægt. Nu står de ansvarlige over for en ulidelig skæbne.


Se I Spit on Your Grave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Spit on Your Grave havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Spit on Your Grave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I Spit on Your Grave:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Spit on Your Grave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Spit on Your Grave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar