Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

I Spy

01/06/2020 | Flixfilm

I Spy på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Betty Thomas
Skuespillere: Eddie Murphy, Owen Wilson, Famke Janssen
Spilletid: 97 min
Land: United States, Hungary
Sprog: English, Hungarian, Russian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Det er ikke den store kærlighed mellem bokseren Kelly og CIA-agenten Alex – et umage par, der sammen skal finde et savnet Stealth-bombefly.

I Spy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Spy på YouTube.Se I Spy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Spy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Spy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Spy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Spy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar