Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Still Believe

I Still Believe

01/02/2022 | Flixfilm

I Still Believe på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Andrew Erwin, Jon Erwin
Skuespillere: K.J. Apa, Britt Robertson, Nathan Parsons
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da hans kone dør, rystes den kristne sanger Jeremy Camp i sin tro i denne biografiske film om kærlighed og tab.

I Still Believe havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Still Believe på YouTube.Se I Still Believe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Still Believe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Still Believe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Still Believe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Still Believe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar