Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Think You Should Leave with Tim Robinson

I Think You Should Leave with Tim Robinson

23/04/2019 | Flixfilm

Se I Think You Should Leave with Tim Robinson på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tim Robinson, Matt Knudsen, Sam Richardson, Matthew J Cates
Spilletid: 16 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Der er ikke skyggen af almindelige samtaler i denne sketchserie, der får besøg af en lang række gæstestjerner.


Se I Think You Should Leave with Tim Robinson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Think You Should Leave with Tim Robinson (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Think You Should Leave with Tim Robinson (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I Think You Should Leave with Tim Robinson:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Think You Should Leave with Tim Robinson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Think You Should Leave with Tim Robinson (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar