Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

I, Tonya

01/12/2019 | Flixfilm

Se I, Tonya på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Comedy, Drama, Sport
Instruktør: Craig Gillespie
Skuespillere: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Julianne Nicholson
Spilletid: 119 min
Land: UK, USA, Qatar
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Få et indblik i kunstskøjteløberen Tonya Hardings turbulente karriere lige fra hendes problemfyldte hjem til den berygtede hændelse.


Se I, Tonya på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I, Tonya havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I, Tonya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til I, Tonya:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I, Tonya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I, Tonya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar