Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Used to Be Famous

I Used to Be Famous

16/09/2022 | Flixfilm

I Used to Be Famous på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Eddie Sternberg
Skuespillere: Ed Skrein, Eoin Macken, Lorraine Ashbourne
Spilletid: 104 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En tidligere boybandstjerne får uventet en ny chance, da han finder sammen med en talentfuld, ung trommeslager.

I Used to Be Famous havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Used to Be Famous på YouTube.Se I Used to Be Famous på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Used to Be Famous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Used to Be Famous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Used to Be Famous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Used to Be Famous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar