Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Want Candy

I Want Candy

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se I Want Candy på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktør: Stephen Surjik
Skuespillere: Tom Riley, Tom Burke, Carmen Electra, Eddie Marsan
Spilletid: 87 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: De to filmstuderende Joe og Baggy har store planer om en karriere i filmbranchen, så med et filmmanuskript i tasken vender de snuden mod London for at prøve lykken.


Se I Want Candy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


I Want Candy havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Want Candy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Want Candy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Want Candy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Want Candy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar