Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Want Candy

I Want Candy

01/12/2013 | Flixfilm

Se I Want Candy på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktør: Stephen Surjik
Skuespillere: Tom Riley, Tom Burke, Carmen Electra, Eddie Marsan
Spilletid: 87 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: De to filmstuderende Joe og Baggy har store planer om en karriere i filmbranchen, så med et filmmanuskript i tasken vender de snuden mod London for at prøve lykken.


Se I Want Candy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Want Candy havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Want Candy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Want Candy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Want Candy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Want Candy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar