Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Was Monty’s Double

I Was Monty’s Double

06/03/2022 | Flixfilm

I Was Monty’s Double på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under 2. verdenskrig hyres en skuespiller, som gør tjeneste i den britiske hær, til at spille general Montgomery for at vildlede nazisterne op til D-dag.

I Was Monty’s Double havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Was Monty’s Double på YouTube.Se I Was Monty’s Double på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om I Was Monty’s Double ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Was Monty’s Double stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Was Monty’s Double, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Was Monty’s Double er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar