Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Will Follow

I Will Follow

01/04/2015 | Flixfilm

I Will Follow på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama
Instruktion: Ava DuVernay
Skuespillere: Salli Richardson-Whitfield, Omari Hardwick, Michole Briana White
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Maye er knust over sin tantes død og flytter ud af det hjem, de delte. Hun tackler sin sorg ved at finde trøst i andre sørgendes venlighed.

I Will Follow havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til I Will Follow på YouTube.Se I Will Follow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om I Will Follow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Will Follow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame I Will Follow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til I Will Follow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar