Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » I Will Follow

I Will Follow

01/04/2015 | Flixfilm

Se I Will Follow på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: Salli Richardson-Whitfield, Tracie Thoms, Omari Hardwick, Michole Briana White
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Maye er knust over sin tantes død og flytter ud af det hjem, de delte. Hun tackler sin sorg ved at finde trøst i andre sørgendes venlighed.


Se I Will Follow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkI Will Follow havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om I Will Follow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til I Will Follow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til I Will Follow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at I Will Follow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar