Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iberia’s Natural Border

Iberia’s Natural Border

29/08/2022 | Flixfilm

Iberia’s Natural Border på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Documentary, Musical
Instruktion: Carlos Saura
Skuespillere: Sara Baras, Antonio Canales, Marta Carrasco
Spilletid: 2 min
Land: Spain, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Tajo-floden skaber en naturlig grænse mellem Spanien og Portugal, men i stedet for at dele de to lande, bringer floden dem tættere sammen langs sine bredder.

Iberia’s Natural Border havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iberia’s Natural Border på YouTube.Se Iberia’s Natural Border på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Iberia’s Natural Border ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iberia’s Natural Border stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iberia’s Natural Border, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iberia’s Natural Border er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar