Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ibiza Occidente

Ibiza Occidente

29/08/2022 | Flixfilm

Ibiza Occidente på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Nyd stemningen på Ibiza, det excentriske mekka for elektronisk musik og dj's, der utrætteligt arbejder for at tilfredsstille de besøgendes ønske om frihed og sjov.

Ibiza Occidente havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ibiza Occidente på YouTube.Se Ibiza Occidente på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ibiza Occidente ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ibiza Occidente stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ibiza Occidente, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ibiza Occidente er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar