Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ibiza

25/05/2018 | Flixfilm

Se Ibiza på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Alex Richanbach
Skuespillere: Gwen Elizabeth Duchon, Gillian Jacobs, Michaela Watkins
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da Harper sendes til Spanien til et vigtigt forretningsmøde, tager hendes festlige venner med og opfordrer hende til at flirte med en berømt DJ.

Ibiza havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ibiza på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ibiza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ibiza stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ibiza, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ibiza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar