Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ibiza

25/05/2018 | Flixfilm

Se Ibiza på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Alex Richanbach
Skuespillere: Gwen Elizabeth Duchon, Gillian Jacobs, Michaela Watkins, Phoebe Robinson
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Da Harper sendes til Spanien til et vigtigt forretningsmøde, tager hendes festlige venner med og opfordrer hende til at flirte med en berømt DJ.


Se Ibiza på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIbiza havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ibiza ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ibiza herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ibiza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ibiza stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar