Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

iBoy

27/01/2017 | Flixfilm

Se iBoy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Adam Randall
Skuespillere: Bill Milner, Maisie Williams, Miranda Richardson, Rory Kinnear
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da skår af en mobiltelefon indlejres i en teenagers hjerne, opdager han, at han kan styre elektroniske enheder og bruger sin nyfundne magt til at få hævn.


Se iBoy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkiBoy havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om iBoy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til iBoy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til iBoy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at iBoy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar