Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Icarus

04/08/2017 | Flixfilm

Se Icarus på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Sport, Thriller
Instruktør: Bryan Fogel
Skuespillere: Thomas Bach, Scott Brandt, Don Catlin, Sebastian Coe
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En amerikansk filmskaber og cykelrytter afdækker uforvarende en global skandale, da en russisk forsker lækker chokerende oplysninger om en enorm dopingsammensværgelse.


Se Icarus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIcarus havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Icarus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Icarus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Icarus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Icarus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar