Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ice Fantasy

Ice Fantasy

15/12/2016 | Flixfilm

Se Ice Fantasy på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Adventure, Fantasy, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Shaofeng Feng, Tianyu Ma, Victoria Song, Meng Zhang
Spilletid: 44 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Prinsen fra isstammen rejser til et helligt bjerg for at bekæmpe ondskab, men befinder sig snart i krig med ildstammen, der ledes af hans forsvundne bror.


Se Ice Fantasy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Ice Fantasy havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ice Fantasy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ice Fantasy herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ice Fantasy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ice Fantasy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar