Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ice Fantasy

Ice Fantasy

15/12/2016 | Flixfilm

Ice Fantasy på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Adventure, Fantasy, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shaofeng Feng, Tianyu Ma, Meng Zhang
Spilletid: 44 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Prinsen fra isstammen rejser til et helligt bjerg for at bekæmpe ondskab, men befinder sig snart i krig med ildstammen, der ledes af hans forsvundne bror.

Ice Fantasy havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ice Fantasy på YouTube.Se Ice Fantasy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ice Fantasy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ice Fantasy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ice Fantasy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ice Fantasy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar