Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ice Guardians

Ice Guardians

01/10/2017 | Flixfilm

Ice Guardians på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Brett Harvey
Skuespillere: Jay Baruchel, Chris Chelios, Bobby Hull
Spilletid: 108 min
Land: Canada, Ireland, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne film ser nærmere på ishockeyens kontroversielle slagsbrødre, de såkaldte enforcers, og på den psykiske og fysiske pris, som spillets berygtede hårde hunde betaler.

Ice Guardians havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ice Guardians på YouTube.Se Ice Guardians på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ice Guardians ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ice Guardians stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ice Guardians, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ice Guardians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar