Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ice Guardians

Ice Guardians

01/10/2017 | Flixfilm

Se Ice Guardians på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Brett Harvey
Skuespillere: Jay Baruchel, Chris Chelios, Sasha Lakovic, Howard Bloom
Spilletid: 108 min
Land: Canada, Ireland, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne film ser nærmere på ishockeyens kontroversielle slagsbrødre, de såkaldte enforcers, og på den psykiske og fysiske pris, som spillets berygtede hårde hunde betaler.


Se Ice Guardians på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIce Guardians havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ice Guardians ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ice Guardians herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ice Guardians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ice Guardians stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar