Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ice Guardians

Ice Guardians

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Ice Guardians på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Brett Harvey
Skuespillere: Jay Baruchel, Brett Hull, Chris Chelios, Bobby Hull
Spilletid: 108 min
Land: Canada, Ireland, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Denne film ser nærmere på ishockeyens kontroversielle slagsbrødre, de såkaldte enforcers, og på den psykiske og fysiske pris, som spillets berygtede hårde hunde betaler.


Se Ice Guardians på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ice Guardians havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ice Guardians ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ice Guardians herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ice Guardians er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ice Guardians stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar