Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ice Princess

Ice Princess

03/01/2018 | Flixfilm

Se Ice Princess på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Family, Sport
Instruktør: Tim Fywell
Skuespillere: Michelle Trachtenberg, Joan Cusack, Amy Stewart, Steve Ross
Spilletid: 98 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I denne nyfortolkning af fortællingen om "den grimme ælling" drømmer en high school-elev, hvis mor presser på for at få hende på Harvard, om at blive kunstskøjteløber.

Ice Princess havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ice Princess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ice Princess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ice Princess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ice Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ice Princess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar