Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ice Sculpture Christmas

Ice Sculpture Christmas

01/01/2016 | Flixfilm

Se Ice Sculpture Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: David Mackay
Skuespillere: Rachel Boston, David Alpay, Brenda Strong, Paul McGillion
Spilletid: 83 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Forholdet mellem en ambitiøs kvinde og hendes barndomsven, der nu er blevet rig, bliver stærkere, da de deltager sammen i en skulpturkonkurrence.

Ice Sculpture Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ice Sculpture Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ice Sculpture Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ice Sculpture Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ice Sculpture Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ice Sculpture Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar