Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ice Sculpture Christmas

Ice Sculpture Christmas

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Ice Sculpture Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: David Mackay
Skuespillere: Rachel Boston, David Alpay, Brenda Strong, Paul McGillion
Spilletid: 83 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Forholdet mellem en ambitiøs kvinde og hendes barndomsven, der nu er blevet rig, bliver stærkere, da de deltager sammen i en skulpturkonkurrence.


Se Ice Sculpture Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ice Sculpture Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ice Sculpture Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ice Sculpture Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ice Sculpture Christmas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ice Sculpture Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar