Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iceberg Slim: Portrait of a Pimp

Iceberg Slim: Portrait of a Pimp

15/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Iceberg Slim: Portrait of a Pimp på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Jorge Hinojosa
Skuespillere: Betty Beck, Camille Beck, Diane Beck, Misty Beck
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Dette biografiske portræt fortæller historien om alfonsen, der blev forfatter, og hvis rå bøger baseret på hans eget liv blev anerkendt som redelig litteratur.


Se Iceberg Slim: Portrait of a Pimp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iceberg Slim: Portrait of a Pimp havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iceberg Slim: Portrait of a Pimp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iceberg Slim: Portrait of a Pimp herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iceberg Slim: Portrait of a Pimp er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iceberg Slim: Portrait of a Pimp stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar