Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iceberg Slim: Portrait of a Pimp

Iceberg Slim: Portrait of a Pimp

15/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Iceberg Slim: Portrait of a Pimp på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Jorge Hinojosa
Skuespillere: Betty Beck, Camille Beck, Diane Beck, Misty Beck
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Dette biografiske portræt fortæller historien om alfonsen, der blev forfatter, og hvis rå bøger baseret på hans eget liv blev anerkendt som redelig litteratur.


Se Iceberg Slim: Portrait of a Pimp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iceberg Slim: Portrait of a Pimp havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iceberg Slim: Portrait of a Pimp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iceberg Slim: Portrait of a Pimp herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iceberg Slim: Portrait of a Pimp er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iceberg Slim: Portrait of a Pimp stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar