Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iceberg Slim: Portrait of a Pimp

Iceberg Slim: Portrait of a Pimp

15/07/2014 | Flixfilm

Se Iceberg Slim: Portrait of a Pimp på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Jorge Hinojosa
Skuespillere: Betty Beck, Camille Beck, Diane Beck, Misty Beck
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Dette biografiske portræt fortæller historien om alfonsen, der blev forfatter, og hvis rå bøger baseret på hans eget liv blev anerkendt som redelig litteratur.


Se Iceberg Slim: Portrait of a Pimp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIceberg Slim: Portrait of a Pimp havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iceberg Slim: Portrait of a Pimp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iceberg Slim: Portrait of a Pimp herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iceberg Slim: Portrait of a Pimp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iceberg Slim: Portrait of a Pimp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar