Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iceman Reborn

Iceman Reborn

11/05/2017 | Flixfilm

Se Iceman Reborn på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ved hjælp af 3-D-printere og kreative evner skaber kunstneren Gary Staab en nøjagtig kopi af Ötzi, en 5000 år gammel mumificeret mand.


Se Iceman Reborn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIceman Reborn havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iceman Reborn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iceman Reborn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iceman Reborn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iceman Reborn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar