Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iceman

19/09/2014 | Flixfilm

Se Iceman på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: Fred Schepisi
Skuespillere: Timothy Hutton, Lindsay Crouse, John Lone
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: 400 år efter, de blev frosset i tiden, vågner en vagt fra Ming-dynastiet og tre personer, som forfølger ham, op igen og forsætter deres gamle kamp.

Iceman havde premiere på Netflix Danmark den 19. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Iceman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iceman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iceman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iceman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iceman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar