Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iceman

19/09/2014 | Flixfilm

Iceman på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktion: Fred Schepisi
Skuespillere: Timothy Hutton, Lindsay Crouse, John Lone
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: 400 år efter, de blev frosset i tiden, vågner en vagt fra Ming-dynastiet og tre personer, som forfølger ham, op igen og forsætter deres gamle kamp.Se Iceman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Iceman havde premiere på Netflix Danmark den 19. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iceman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Iceman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iceman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iceman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iceman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar