Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

ID-0

06/10/2017 | Flixfilm

ID-0 på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cristina Valenzuela, Keith Silverstein, Cassandra Lee Morris
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Midt under en øvelse med betjening af I-maskiner kastes den akademistuderende Maya Mikuri ud i et helt andet eventyr.

ID-0 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ID-0 på YouTube.Se ID-0 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om ID-0 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ID-0 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ID-0, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ID-0 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til ID-0

  1. David - kl. 11:10, 07-10-2017:

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. ❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️ ❤️❤️ ?❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️??❤️❤️❤️❤️?❤️❤️❤️❤️❤️?❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️?❤️❤️❤️❤️❤️❤️elsker den manga hvornår udkommer der sæson 2 og flere af dem og flere af manga til Netflix ildgal manga den er ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️??????????????

Skriv kommentar