Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

ID-0

06/10/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: Todd Haberkorn, Cherami Leigh
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDB-bedømmelse: 6.0

Resumé: Midt under en øvelse med betjening af I-maskiner kastes den akademistuderende Maya Mikuri ud i et helt andet eventyr.


Se ID-0 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


ID-0 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ID-0 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ID-0 herunder:Fra premieredatoen (6. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til ID-0 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at ID-0 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til ID-0

  1. David - kl. 11:10, 07-10-2017:

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. ❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️ ❤️❤️ 😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍❤️❤️❤️❤️😊❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️elsker den manga hvornår udkommer der sæson 2 og flere af dem og flere af manga til Netflix ildgal manga den er ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

    Skriv kommentar