Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

ID-0

06/10/2017 | 1 kommentar

Se ID-0 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tony Azzolino, Reba Buhr, Christine Marie Cabanos, Douglas Cavum
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Midt under en øvelse med betjening af I-maskiner kastes den akademistuderende Maya Mikuri ud i et helt andet eventyr.


Se ID-0 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


ID-0 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ID-0 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ID-0 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ID-0 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ID-0 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til ID-0

  1. David - kl. 11:10, 07-10-2017:

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. ❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️ ❤️❤️ 😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍❤️❤️❤️❤️😊❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️elsker den manga hvornår udkommer der sæson 2 og flere af dem og flere af manga til Netflix ildgal manga den er ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

    Skriv kommentar