Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

ID-0

06/10/2017 | Flixfilm

Se ID-0 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tony Azzolino, Reba Buhr, Christine Marie Cabanos, Douglas Cavum
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Midt under en øvelse med betjening af I-maskiner kastes den akademistuderende Maya Mikuri ud i et helt andet eventyr.


Se ID-0 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkID-0 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ID-0 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ID-0 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ID-0 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ID-0 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til ID-0

  1. David - kl. 11:10, 07-10-2017:

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. ❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️ ❤️❤️ 😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍❤️❤️❤️❤️😊❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️elsker den manga hvornår udkommer der sæson 2 og flere af dem og flere af manga til Netflix ildgal manga den er ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

    Skriv kommentar