Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ideachi Kalpana

Ideachi Kalpana

20/12/2019 | Flixfilm

Se Ideachi Kalpana på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Sachin Pilgaonkar, Sachin
Skuespillere: Bhargavi Chirmuley, Mahesh Kothare, Shridhar Tanaji Patil, Sachin Pilgaonkar
Spilletid: 175 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Efter at en skuespiller er blevet ramt af en bil kørt af politidirektørens søster, fremlægger hans svoger en falsk sag mod kommissæren.


Se Ideachi Kalpana på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ideachi Kalpana havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ideachi Kalpana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ideachi Kalpana:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ideachi Kalpana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ideachi Kalpana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar