Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ideachi Kalpana

Ideachi Kalpana

20/12/2019 | Flixfilm

Se Ideachi Kalpana på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktion: Sachin Pilgaonkar, Sachin
Skuespillere: Bhargavi Chirmuley, Mahesh Kothare, Shridhar Tanaji Patil
Spilletid: 175 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter at en skuespiller er blevet ramt af en bil kørt af politidirektørens søster, fremlægger hans svoger en falsk sag mod kommissæren.

Ideachi Kalpana havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ideachi Kalpana på YouTube.Se Ideachi Kalpana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ideachi Kalpana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ideachi Kalpana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ideachi Kalpana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ideachi Kalpana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar