Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Identity Thief

Identity Thief

02/07/2020 | Flixfilm

Se Identity Thief på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Seth Gordon
Skuespillere: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da Sandy Patterson i Colorado bliver anklaget for kriminalitet, han ikke har begået, er han nødt til at finde "Sandy Patterson" i Florida, som har handlet i hans navn.


Se Identity Thief på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Identity Thief havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Identity Thief ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Identity Thief:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Identity Thief er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Identity Thief stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar