Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Identity Thief

Identity Thief

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Identity Thief på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Seth Gordon
Skuespillere: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Da Sandy Patterson i Colorado bliver anklaget for kriminalitet, han ikke har begået, er han nødt til at finde "Sandy Patterson" i Florida, som har handlet i hans navn.


Se Identity Thief på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Identity Thief havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Identity Thief ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Identity Thief herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Identity Thief er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Identity Thief stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar