Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Identity Thief

Identity Thief

02/07/2020 | Flixfilm

Se Identity Thief på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Seth Gordon
Skuespillere: Jason Bateman, Melissa McCarthy, John Cho
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da Sandy Patterson i Colorado bliver anklaget for kriminalitet, han ikke har begået, er han nødt til at finde "Sandy Patterson" i Florida, som har handlet i hans navn.

Identity Thief havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Identity Thief på YouTube.Se Identity Thief på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Identity Thief ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Identity Thief stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Identity Thief, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Identity Thief er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar